Gasinstallaties

Gasinstallaties
De gasinstallaties bestaan  uit leidingen, fittingen, toestellen en appendages. Van Grootheest legt de gasinstallatie aan volgens NEN 1078.
Naast stalen- en koperen leidingen worden de leidingen tegenwoordig ook uitgevoerd in hoogwaardig kunststof middels persverbindingen. Ook de gasleidingen worden tijdens bouw tussentijds op dichtheid gecontroleerd. Wanneer werkzaamheden aan gassinstallatie uitgevoerd zijn word een eindcontrole uitgevoerd middels de gehele gasinstallatie af te persen.

 

De toestellen voorkomend in een gassinstallatie zijn o.a. cv-ketel, heaters, luchtverwarmers, haarden, fornuizen etc. Maar ook bv. terrasverwarmers. In principe alle toestellen die gas verbruiken.

Van Grootheest kan, net als bij APK van auto’s, de gasinstallatie testen. Hierbij moet de gasinstallatie altijd voldoen aan de gestelde eisen, wat een vertrouwd gevoel geeft.
Tijdens alle werkzaamheden aan een gasinstallatie word door Van Grootheest de “dichtheid”  gecontroleerd. U kunt er ook voor kiezen om uw gasinstallatie tussentijds te laten controleren, bijvoorbeeld tijdens onderhouds-/servicebeurt van uw verwarmings- en/of warmwatertoestel.
Meer weten? Neem contact op. 
0318-631913
info@vangrootheestbv.nl